27.12.09

Reception - Zaki & Dila, Ampang


Zaki & Dilla bukanlah client aku since aku tag to Najmi along with Khairol and Kamal semalam dkat Dewan Dato Ahmad Razali. So tak banyak lah shots yang aku amik. Najmi nie kawan aku since 2 bulan lepas shot wedding dkat Johor, so saje la nak attend before aku bertolak ke Hong Kong malam nie for holiday. Yang setahu aku, Zaki nie kawan lama Najmi dari kecik dulu.

Tghari semalam cuaca panas terik tapi dalam pukul 2.30 camtu dah start hujan lebat. Kitorang pun da pening kepala macam mane nak shoot outdoor. Then bler hujan da berenti, da kurang menarik la lighting nk shoot tapi kitorang belasah je. Malam tu shoot lagi dalam bilik diorang pengantin ni tapi diorang pakai baju lain tapi sempat try 1 daripada 3 baju coz diorang nak kuar lepas tu. Anyway, untuk Zaki & Dila, aku ucapkan Selamat pengantin baru untuk korang berdua. :D

Note: I'll be going to Hong Kong tonight for a week so for those who can't reach me through the phone for any inquiries, please email to me at faizghazali@live.com and I'll reply to you as soon as possible. Thank you.


FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : faizghazali@live.com
Blog : http://faizghazali.blogspot.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik


Faiz Ghazali | Create Your Badge

0 comments: