29.1.10

Reception - Syafiq & Fattyhah - Part 2

Selamat pengantin baru dan tahniah sekali lagi diucapkan kepada Syafiq & Fattyhah. Terima kasih atas kerjasama korang semasa sesi mengambil gambar. Sorry tak dapat bersama korang dan photographer yang lain lepas photoshoot haritu.

Anyway, sepanjang minggu nie aku agak sibuk dengan preparation untuk event makan-makan Fara Fauzana/Fafau yang akan berlangsung minggu depan. Banyak kerja lah yang perlu aku buat. Reasearch gambar-gambar yang menarik. Lepas tu pulak internet dkat rumah aku nie tiba-tiba je jadi slow. Nak bukak Facebook untuk tengok gossip2 terbaru pon susah. Pagi semalam pulak, bekalan air rumah terputus. Elok sangat lah tu. Petang sket baru ada, itupun air jadi kotor. Jangan lepas nie bekalan letrik terputus pulak sudah.


FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik


Faiz Ghazali | Create Your Badge

2 comments:

myra sham January 29, 2010 at 12:56 PM  

artis la kamu! haha

Faiz Ghazali February 1, 2010 at 8:45 AM  

hehehe. mane ada myra. Biasa2 jee..