22.2.10

Solemnization - Faizah & Am, Shah Alam

Kali nie, entry akad nikah Faizah & Am di Shah Alam. Photo session yang sangat seronok sebab diorang nie enjoy bile nak shoot. Aku pulak lagi la seronok sebab diorang bagi kerjasama yang sepenuhnya untuk menghasilkan gambar yang memuaskan, bagi aku la.. taktau la korang macam mane. Sehari sebelum majlis, aku masih kat Melaka and malam tu plak, Khairol call aku ajak shoot dkat Shah Alam, sekali dengan Shah, OP untuk majlis nie. Aku pon terus je balik alang2 sebab aku pon duduk kat Shah Alam. Anyway, aku nak ucapkan tahniah untuk korang berdua dan InsyaAllah kalau ada rezeki, kite boleh shoot sesame lagi.

For more pictures of this event, please click here

Enjoy!


FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

Faiz Ghazali | Create Your Badge

0 comments: