18.2.10

Reception - Yanie & Zaki, Gombak


Minggu lepas aku ke Batu Caves untuk shoot wedding Yanie dan Zaki. Khairol selaku OP wedding nie yang ajak aku untuk shoot sama-sama, lagipun time tu cuti jadi aku free je lah kalo ada orang ajak shoot. Aku kalo bab photoshoot nie, aku join je. Bagi aku, selagi aku free untuk shoot aku pegi je sebab bagi aku itu adalah satu pengalaman dan boleh menambahkan lagi ilmu di dada. Yanie dan Zaki nie tinggi orangnye, memang sepadan lah korang yea, dua2 sama tinggi.

Dari kiri: Najmi, Adib, Miejot, Khairol, Faiz

2 minggu lepas pulak aku ditugaskan untuk mengambil gambar bagi majlis makan-makan bersama Farah Fauzana di Wisma PKPS, Shah Alam sempena hari jadi die yang ke-30. Terima kasih buat kawan-kawan aku (gambar di atas) yang sudi ikut bersama aku mengambil gambar. Gambar-gambar untuk diupload harus ditangguhkan dulu atas sebab-sebab tertentu. Maaf yea.. :)


FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

Faiz Ghazali | Create Your Badge

2 comments:

sukmaterer February 18, 2010 at 9:56 PM  

nice giler tang dinding tu..really like it!

Faiz Ghazali February 19, 2010 at 8:16 AM  

hehehe.. tq2. biasa je tu