17.3.10

Farah Fauzana: Majlis Makan-Makan, 060210

Akhirnya setelah sebulan barulah aku dapat buat entry nie. Setelah bertungkus lumus nak siapkan album, lepas la jugak untuk upload gambar majlis makan2 Fafau yang diadakan di Wisma PKPS, Shah Alam. Event nie adalah sempena harijadi Fafau yang ke-30. Ada 2 part untuk event nie, belah siang majlis makan2 bersama fans dan media. Malam pulak diteruskan dengan majlis doa selamat yang diahadiri oleh budak2 tahfis and close family sahaja.

Event nie sangatlah happening sebab aku tak abis2 gelak dengar lawak Kak Engku /Raja Azura yang selaku MC untuk event nie. Ada la acara lucky draw and band performances by Lan Ghazal. Time nak tiup kek tu, Fafau di-surpise kan dengan kehadiran adik die, Nadeen yang datang dari US semata2 untuk event nie. Anyway, enjoy the pictures..

Entry nie untuk event siang sahaja. Event malam boleh view dekat flickr or my facebook fan page.

Thanks to my friends, Najmi, Khairol, Adib and Miejot who I invited to tag along with me during this event. And not to forget, special thanks to Zaie as well. Thank you so much! Akhir kata dan sekali lagi aku ucapkan selamat harijadi buat Fafau.


FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

Faiz Ghazali | Create Your Badge

1 comments:

snappshooter March 31, 2010 at 8:18 PM  

cun la gmbr ko
cmne ko edit bg nmpk kuning2 sket ek.
ajar aku bleh?