29.3.10

MMUSIC Battle of the Bands Audition

Weekend lepas aku ngan Adib dpat tugasan jadi photographer untuk audition battle of the band MMUsic Society of MMU Melaka. Ada 15 band yang bertanding and 6 je kot (seingat aku la) yang akan ke peringkat final. Semua band gempak tapi ada beberapa je la yang betul2 aku minat. Pasal event nie ada la problem sket dengan lighting pada awalnye sebab front light takde. Aku pon mula la pening kepala camne nak buat, last2 aku guna cls untuk bounce dkat dinding untuk create shadow yang menarik. Bagi aku menarik la, tak tau la korang macam mane.

Final battle akan berlangsung 18th April 2010. To all music addicts, you all are invited to come.

FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

Faiz Ghazali | Create Your Badge

0 comments: