3.5.10

Cerita sikit...

Lama jugak tak update blog nie. Macam da terbiar agak lama da so aku nk kongsi cerita sedikit lah. Beberapa minggu sebelum nie aku agak busy dengan hal yang bertimbun. Macam-macam yang aku pikir sampai penat badan. Skang nie pon ngah dalam proses menaik taraf kualiti servis untuk jadi lebih maju. Nak mencari kelainan dan idea-idea baru. Blog nie pon ada yang kena dikemaskinikan dulu. Dan tak lama lagi ada benda baru yang akan masuk, khas untuk client sahaja. InsyaAllah.

Minggu lepas aku outing dkat area Melaka sekali lagi. Kali nie aku keluar time malam untuk shoot dekat Jonker Walk. Rasa rindu pulak bila outing nie sebab dah lama tak jalan-jalan amik gambar untuk personal collection. Lepas nie aku nak outing dkat area KL pulak. Aku pun dah lama tak jalan-jalan dalam KL nie. Kalo sesape nak ikut, inform aku awal-awal lah.

Kelmarin, aku ikut Shah dari mawaranggun7, sekali dengan Syamsul untuk shoot wedding Lia & Assin dkat Sentul. Lama pulak rasanya tak shoot wedding, jadi aku ikut je lah. Alang2 boleh cari idea baru. Nie aku kasi up satu gambar untuk tatapan awal.

FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

0 comments: