7.5.10

Browsing through HDD


Gambar-gambar dalam set nie diambik time aku ke Gold Coast, Australia 2 tahun lepas. Aku letakkan dalam collage untuk senang and cepat nak tengok. Tiba-tiba aku terasa nak tengok balik gambar-gambar lama yang pernah aku ambik dulu. Lagipun aku tak sempat pon nak publish sebab time tu takde pon blog nie lagi.

Dulu aku penah kehilangan 15GB folder collection gambar-gambar lama time aku pakai Nikon D40x dulu. Banyak jugak lah gambar travel & landscape yang aku ambik. Semuanya sebab external hard disk aku pernah crash. Harap-harap lepas nie takde lah perkara sama berulang sebab aku da tak pakai external hard disk dah dan aku banyak buat backup kali nie. So, nie lah beberapa gambar yang tak seberapa daripada aku. Maaf sebab sikit je gambar yang aku letak.


FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

0 comments: