7.6.10

Reception - Azrin & Nazatul, FINAS

First skali aku nak ucapkan, selamat pengantin baru buat Azrin & Nazatul. Korang sangat sporting lah sebab bagi kerjasama time shooting. Terima kasih buat WanTai sebab bagi aku peluang untuk ikut shoot wedding nie. Session yang seronok bagi aku sebab wedding nie dibuat outdoor, tapi berbumbung lah dan aku tak perlu risau pasal lighting. Memudahkan aku untuk shoot tanpa guna ISO yang tinggi. Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada Azrin & Nazatul. So, enjoy la gambar-gambar aku yang tak seberapa nie. Aku tau masih banyak yang perlu dimantapkan lagi. Jikalau ada tersalah, sila lah tunjuk ajar. Ilmu itu tiada batasannya. :D

For more pictures, visit my Facebook fanpage


FAIZ GHAZALI
Principal Photographer
Faiz Ghazali Photography
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

0 comments: