21.7.10

Reception - Zarith Helina & Agus Rizuandy, Penang


Baru-baru nie aku agak busy dengan kerja yang bertimbun jadi tak banyak masa untuk update blog dengan gambar-gambar baru. Update pon dekat Facebook je. Alhamdulillah, rezeki datang. Ok seperti yang dijanjikan, nie lah entry untuk Lynn & Agus masa wedding diorang dkat Balik Pulau, Penang dua minggu lepas. Dah lama tak pegi Penang rasa macam nak stay lama kat sana tapi masa tak mengizinkan pulak. Untuk Lynn & Agus, sekali aku ucapkan selamat pengantin baru. Have a nice trip masa dekat Bali nanti. :D

FAIZ GHAZALI
Photographer
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

0 comments: