11.8.10

Selamat berpuasa

Aku ingin mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua umat Islam. Di dalam bulan yang mulia nie eloklah kita membuat amalan yang baik. Carilah rezeki secara halal, dan janganlah menipu antara sesama kita. Kalau yang mengambil gambar tu, puasakanlah dulu gambar-gambar yang kurang enak dipandang. Makin lama makin banyak pulak gambar-gambar yang terlebih pendedahannya aku tengok, lagi-lagi kat dalam Facebook. Jadi tak elok dipandang dan tak ada gunanya kalau berpuasa tetapi mengambil gambar atau post gambar sedemikian.

Di sini juga aku ingin mengambil kesempatan nak bagitau kepada sesiapa yang ingin mendapatkan buku "A picture is worth a thousand words" by Udey Ismail, korang boleh cari aku di talian 012 382 4382 atau contact dekat Facebook pon boleh. Cepat-cepat sementara stok masih ada.

FAIZ GHAZALI
Photographer
Mobile : +6012 382 4382
Email : info@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

0 comments: