1.9.10

Reception - Ben & Hanim, Putrajaya

Lamanya tak update blog nie. Maaflah ye, skang asik busy je dengan hal-hal, terus post-post yang aku cadang nak upload tertangguh pulak. Jadi nie nk share sikit je lah gambar pon. Shoot nie adalah shoot yang pertama untuk aku sejak aku berada di 'rumah baru'. Shoot nie aku tag bersama Udey Ismail, diikuti juga dengan Shah Fariz. Time nie MU Photography (Mukhriz & Udey Photography) conquer dua dewan di tempat yang sama. Secara kebetulan jatuh pada tarikh yang sama, tempat yang sama dan waktu boleh dikatakan sama la jugak. Hehehehe. Apa-apa pun, terima kasih kepada MU Photography di atas peluang yang diberi. Enjoy the pictures!

FAIZ GHAZALI
Mukhriz & Udey Photography / CST Production
Junior Photographer
Mobile : +6012 382 4382
Email : faiz@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

0 comments: