15.9.10

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum. Fuhh.. Setelah lebih seminggu tergendala penggunaan internet sebab balik ke kampung, hari nie dapat jugak aku update blog. Walaupun hari nie dah masuk raya ke-6, aku rasa masih sempat untuk berucap. Sempena di bulan Syawal nie, aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin ke atas segala salah dan silap aku selama nie, tak kira kepada yang aku kenal dan juga yang aku tak kenal. Maaf jikalau kata-kata aku ada membuat korang tersinggung. Kepada warga Mukhriz & Udey Photography / CST Production, maafkan segala salah dan silap aku kat korang, sama ada yang aku sedar atau pon tak sedar. Kepada pembaca-pembaca sekalian, aku ingin memohon maaf juga yea sempena raya nie. Akhir kata, kepada yang nak memberi duit raya tu, amat dialu-alukan. Kekekeke. Selamat hari raya semua! :D

FAIZ GHAZALI
Mukhriz & Udey Photography / CST Production
Junior Photographer
Mobile : +6012 382 4382
Email : faiz@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

0 comments: