13.1.11

Razali & Riya, Reception, Bankers Club KL

sekarang nie kalau korang tengok blog aku nie dah makin bertambah balik dengan gambar-gambar wedding. Sebelum nie aku asyik delay jek nak upload wedding entry baru, dan sekarang pulak aku mengejar timeline. nanti kalau delay lagi lama, lagi banyak la gambar aku nak menghadap dalam satu minggu. sekarang nie, disebabkan nak mengejar masa, aku pon up gambar highlight jek. harap korang puas tengok la ye. kalau tak puas gak, habaq mai

berkenaan ngan wedding kali nie, aku shoot bersama ngan Udey Ismail dan Syimir Izzaffy, lebih kurang 2 bulan lepas. venue yang cantik, dress pon cantik, merah. detail pon aku suka gak. takde ape pun nak ckp sebenarnye. So, enjoy!

Feel free to drop your comment :D

FAIZ GHAZALI
Senior Photographer
Mukhriz & Udey Photography / CST Production
Mobile : +6012 382 4382
Email : faiz@faizghazali.com
Blog : http://blog.faizghazali.com
Stock Photo : http://www.flickr.com/faizkecik

0 comments: